Appartement in Manhattan te koop gezet: nieuw H&M-gezicht Olivia Wilde wil ook nieuw huis

0

Olivia Wilde heeft haar appartement in Manhattan te koop gezet. Het nieuwe H&M-gezicht Olivia Wilde wil groter wonen na de geboorte van zoon Otis.


Olivia Wilde (30) wordt dit voorjaar niet alleen het nieuwe gezocht van Hennes & Mauritz, zij en verloofde Jason hebben ook hun appartement in Manhattan te koop gezet en zijn op zoek naar iets nieuws en groters…

Actrice Olivia Wilde en man Jason Sudeikis hebben slechts twee jaar gewoond in het nu te koop staande appartement in Manhattan. Wilde en voormalig ‘Saturday Night Live’-ster Jason Sudeikis zijn op zoek naar een groter huis na de komst van hun nu acht maanden oude zoontje Otis.


Het paar vraagt $ 3.995.000 voor het hoekappartement met veel lichtinval, houten vloeren en plafonds die 4 meter hoog zijn. Zelf betaalden ze twee jaar geleden $ 3.225.000 voor het appartement in het hippe Meatpacking District. The Porter House, zoals het appartementsgebouw heet, telt 21 appartementen en heeft in tegenstelling tot veel andere gebouwen in die wijk, een eigen portier.

Het bijna 170 vierkante meter grote appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan een met inloopkast en 2,5 badkamers. De grootste badkamer heeft een dubbele wastafel, ligbad en een aparte douchecabine. De keuken is voorzien van Viking apparatuur, op maat gemaakte Italiaanse kasten en een dubbele pantry.


Wie dit weekend toevallig in New York is er is zondag tussen 11:30-01:00 een open huis gepland.