ANGELA DE JONG ‘bijna spontaan lesbisch’ bij het zien van ESTAVANA POLMAN

0

Angela de Jong, gevreesd tv-columniste, getrouwd met AD-collega Albrand Leeuwe en moeder van drie opgroeiende kinderen zegt ‘bijna spontaan lesbisch’ te zijn geworden bij het zien van Estavana Polman, de vriendin van Rafael van der Vaart.

TV-columniste Angela de Jong is fan van presentatrice Estavana Polman. “Ik werd bijna spontaan lesbisch”, schrijft ze in haar column voor het AD na het zien van de eerste aflevering In het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit. In het SBS-programma gaan Estavana Polman met vier tv-iconen op reis.


Deze keer zijn dat Frits Barend, Edwin Rutten, Henny Huisman en Ad Visser die in de eerste aflevering samen met blonde Estavana de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul bezochten. “Die mannen met honderd jaar tv-ervaring weten natuurlijk precies wat ze moeten doen, wat ze moeten zeggen en hoe ze in de camera moeten kijken om het allemaal nóg hilarischer te maken”, schrijft Angela.

“Vier bekende krasse knarren die alle schaamte voorbij zijn en het daarom prima vinden om zich in een ver buitenland in de raarste outfits te steken en gekke dingen te doen als karaoke, kajakken (met een net te strak zwemvest om de buik gespannen) en op dik 500 meter hoogte over een wiebelende loopbrug schuifelen.”


Over Estavana’s debuut als presentatrice is Angela laaiend enthousiast. “Ik werd bijna spontaan lesbisch”, laat ze haar lezers weten.