ANDRE HAZES vraagt SARAH 2 ten huwelijk, schuift ring om haar vinger en laat keert terug in de armen van ex Moniqueiest

0

Waar kennen we dit verhaal van? Afgelopen vrijdag vroeg Andre Hazes laatste vervoering Sarah Salah ten huwelijk. Hij schoof zelfs een ring om haar vinger en toen was de pret over voor Sarah 2, want Hazes bedacht zich en keerde terug in de armen van Monique….

Meldde Yvonne Coldeweijer gisteren dat André Hazes gebroken zou hebben met Sarah Salah, de opvolgster van Sarah van Soelen, vandaag wordt er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de Hazes-soap. De zanger heeft afgelopen vrijdag Sarah Salah namelijk ten huwelijk gevraagd, maar tot een echtverbintenis zal het nooit komen.


Sarah Sarah deelde afgelopen weekend een foto van een ring om haar vinger. Een bekende ring, want Sarah van Soelen pronkte er ook al een keer met dezelfde ring die zij van Andre gekregen had. Volgens Coldeweijer is dit dan ook niet zomaar een ring, maar een trouwring. “Afgelopen vrijdag heeft André namelijk om haar hand gevraagd bij haar moeder. Blijkbaar om aan te geven hoe serieus hij met haar was.”

“Met de ring op zak stond ze wel stevig in haar schoenen en wist ze dat het goed zat”, schrijft Coldeweijer in Instagram Stories. Maar goed is het dus niet, want volgens dezelfde Coldeweijer vertelt André in zijn omgeving dat het over is met Sarah. “Maar het blijkt dat Sarah dit eigenlijk zelf nog niet echt weet. Hij doet nu alleen koud tegen haar. Vrijdag vroeg hij nog om haar hand en drie dagen later heeft hij zich alweer bedacht…”


Dus moet Sarah Salah vandaag lezen dat André weer voor Monique heeft gekozen. In zijn documentaire vertelde André al dat Monique altijd zijn grote liefde zal blijven…