André Hazes over moeilijke band tussen Monique en zijn moeder Rachel: ‘Van beiden hou ik enorm veel, los van elkaar’

0

André Hazes lijkt klaar met de moeilijke band en het geruzie tussen zijn moeder Rachel en de moeder van zijn zoontje Dré (3). Voor André is het genoeg dat de banden met Rachel weer zijn aangehaald gladgestreken nu hij nu zijn liefdesuitstapje met Bridget Maasland is teruggekeerd in de armen van Monique. Of zoals hij zelf zegt: ‘Van beiden hou ik enorm veel, los van elkaar’

Veel mensen nemen aan dat Rachel vreemd opkeek toen haar zoon enkele maanden geleden weer samen was met Monique, maar volgens André Hazes was dat eigenlijk niet het geval. “Mensen uit haar omgeving hadden haar al gezegd dat we op een dag weer bij elkaar zouden komen”, zegt de zanger in het Vlaamse Primo. “Ik merk aan mijn moeder dat ze wil dat ik gelukkig ben. Moest ik met de buurman thuiskomen, dan zou ze het nog goed vinden.”


Het is algemeen bekend dat Monique en Rachel niet de beste vriendinnen zijn. “Dat hoeft voor mij ook niet”, zegt André. “Ik zal altijd achter mijn vrouw staan. Van beiden hou ik enorm veel, maar wel los van elkaar. Ze zullen beiden aan mij ook niet vragen, je moet zus of je moet zo doen. Of dat en dat laten. Ik ben blij dat de band weer goed is. En zoals we nu leven, is voor iedereen goed.”

Nog maar gisteren gaf Rachel toe dat zij blij is dat het contact tussen haarzelf en zoon André hersteld is  maar dat haar zoon na zijn liefdes uitstapje met Bridget Maasland is teruggekeerd in de armen van Monique Westenberg, dat had van Rachel niet gehoeven.  “Al wordt ’ie honderd jaar met die vrouw, ik vind het prima. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Jozien, ik vind het allemaal goed. Als ’ie morgen thuis komt met een vrouw van tachtig met drie gebitten vind ik het ook goed. Ja, ik wil toch even een sneer geven!,” vertelde ze in een vraaggesprek met RTL Boulevard. 


Ze denkt dan ook niet dat het ooit goed zal komen tussen haar en Monique.”Ik heb niet zo veel met Monique. En ik kan geen komedie spelen, kon ik het maar wel, dan was het allemaal veel makkelijker geweest. Maar dat zeg ik, het is een goede vrouw, alleen… Het is ook niet aan mij, ik hoef niet met haar samen te wonen. Het is goed zo.”

Ook de moeder van  André’s kind Dre, Monique Westenberg lijkt niet meer te zitten wachten op een verzoening met schoonmoeder. André en kleine André brachten vorige week, al mondkapjes-dragend, een bezoek aan De Efteling. Monique’s insta-volgers kregen dan ook ook de nodige kiekjes te zien van het uitje. Op een van die foto’s had, zo ontdekte de site dend, Monique Rachels hoofd op een vrouw in de achtergrond geplakt. Even daarna verving ze die foto weer met de normale versie.