André Hazes: liever de fles dan Moniek

0

(Beeld: Talpa)

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg vorig jaar werd veroorzaakt door de alcohol. “Ik zei: ’als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen.’ Het ging over alcohol”, aldus Dré.


In Linda’s Wintermaand nam Andre geen blad voor de mond over de breuk met moeder van zijn kind eind vorig jaar. Volgens Hazes ging het ’al maanden niet lekker’, maar kwam het definitieve einde kwam toen hij Monique voor de leus stelde met: “Ik zei: ’als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen.’

Volgens Andre antwoordde Monique: ” ’Oké, dan stoppen we ermee,’ waarna de zanger het huis verliet. “Toen ben ik de deur uitgegaan en toen was het echt klaar. Toen dacht ik echt dat ik in mijn recht stond. Ik was er heilig van overtuigd.”


Niet veel later had Hazes een relatie met Bridget Maasland, die volgens hem ’ook best wel zo’n leefstijl had van een glaasje wijn en gezelligheid’. “Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben.” Maar dat bleek van korte duur, besefte hij. “Ik kwam er best snel achter: dit is eigenlijk helemaal niet het leven.”

Inmiddels zijn André en Monique weer bij elkaar en zijn er plannen om samen in het huwelijksbootje te stappen.

Share.