‘ANDRE HAZES dumpt Monique voor derde keer!’

0

André Hazes jr. heeft Monique Westenberg voor de derde keer gedumpt. Tweeënhalve maand na hun laatste hereniging zijn ze weer uit elkaar.

Yvonne Coldeweijer noemt het op haar juicekanaal ‘shocking’. Andre en Monique, ook de moeder van zoontje Dre, kwamen rond de release van Andre’s Videoland-documentaire weer samen, maar dat zou nu volgens Yvonne Coldeweijer, alweer verleden tijd zijn.


“André heeft Monique weer gedumpt. Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon. Hoewel hij na de docu dacht dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon, is dat (zoals ik had voorspeld) natuurlijk helemaal niet waar hij warm voor loopt.”

“Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig,” schrijft Coldeweijer. Heeft Andre, zoals de twee vorige keren dat hij Monique verliet, een ander? Coldeweijer: “Hmmm who knows… Zou heel goed kunnen. Hij staat er in ieder geval wel weer voor open en heeft nu geen interesse  meer in Monique.”