André Hazes: ‘Als Lil’Kleine mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek’

0

Lil Kleine verdient verdient met zijn 25 jaar geld als water en dat wil hij weten ook. Nu, dat bevalt André Hazes, een jaar ouder en ook miljonair maar matig. “Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek”, stelt hij.

Andre Hazes verdient als zanger bovengemiddeld, maar hij pocht er niet mee. Dat in tegenstelling tot Lil’ Kleine die op camera briefjes van 50 euro aan flarden scheurt. en dat maakt Hazes razend. ‘Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek. Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succès. Net zo goed als “normaal zijn” onderdeel is van mijn succès als volkszanger,”zegt de zanger in Nieuwe Revu.


“Kinderen die naar shows van rappers gaan en albums luisteren waardoor ze honderd miljoen streams hebben, vinden mij echt niet boeiend, maar alles wat zij doen helemaal te gek. Van zo’n Lil’ Kleine kan ik persoonlijk wel genieten. Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden.’

Hazes zelf heeft overigens ook weleens een grote uitgave gedaan waar hij later spijt van kreeg. ‘Moon en ik hebben eerst heel lang in een camper gewoond om te sparen voor een hypotheek-vrij huis. Dat kocht ik twee jaar geleden, waarmee het geld ook direct veilig stond. Dat kan ik in ieder geval niet meer opmaken. Vorig jaar gingen we eventjes uit elkaar en huurde ik voor een jaar lang een vrij duur huis. Daar zit ik nu nog een maand of vijf aan vast, terwijl ik er niets meer mee doe. Da’s wel kut, ja.’