‘ALI B gooit kinderen in de strijd om vreemdgaan verhalen te ontkrachten’ (nieuwe verhalen over aanranding van jonge vrouwen)

0

(Beeld: Instagram Ali B)

De verhalen dat ‘familieman’ Ali B het niet zo nauw neemt met de echtelijke trouw blijven rondzingen. Nu zijn het weer twee jonge vrouwen die zeggen door Ali en zijn vriend Brownie Dutch aangerand te zijn. de rapper lijkt de verhalen over zijn overspelig gedrag op zijn Instagram te willen ontkrachten met het plaatsen van leuke foto’s met zijn zonen.


De dames doen hun verhaal tegen RoddelPraat en zeggen zich  ‘aangerand te voelen’. RoddelPraat kwam eerder deze week met het verhaal dat Ali B, getrouwd met Breghje en vader van drie zonen, een meisje 500 euro zou hebben betaald voor drie minuten seks en nadien telefonisch in haar aanwezigheid drugs te bestellen voor te vertrekken uit haar woning. “Ze zitten vol schaamte.”

Na die RoddelPraat-onthulling stroomden soortgelijke verhalen binnen bij de diverse juice channels. Ook RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos kreeg veel reacties. “Er zijn nog heel veel mensen die zich hebben gemeld”, zegt Dennis Schouten in de aflevering van deze week (zie onder).


Er is volgens Dennis Schouten één verhaal van een jonge vrouw dat eruitspringt. “Het was 2015, wij waren 18 ongeveer. Mijn vriendin en ik gingen een avondje stappen met z’n tweeën”, schrijft ze, toen zij en haar vriendin Ali B en collega Brownie Dutch tegen het lijf liepen. De Twee zouden de jonge vrouwen hebben gevraagd om naar hun studio te komen. “Wij als jonge meiden dachten: hoe gaaf is het als wij in de studio zijn terwijl zij een nieuw nummer aan het opnemen zijn?”

In de studio waren er drank en jointjes. “Uiteindelijk ben ik met Ali meegelopen naar achter dat glas waar je altijd moet staan om te zingen en toen zoende hij met mij. Ik zei tegen hem: ‘Wat doe je? Je hebt vrouw en kinderen.’ Hij zei: ‘Ja, wat maakt het uit? Ik wil niet dat je praat over mijn gezin.’ Ik ben direct teruggelopen naar mijn vriendin en mijn vriendin was aan het huilen. Zij vertelde mij dat Brownie Dutch haar tegen hem aan wilde duwen en dat hij haar probeerde te zoenen tegen haar zin in.”

Vreselijk, noemt Dennis Schouten. “De dames zaten vol schaamte en ongeloof. Ze durven nu met het verhaal te komen. Ze voelden zich aangerand. Het is niet prettig als je een vrouw zoent, terwijl een vrouw dat niet wil.” Zij collega Jan Roos: “Nee, dat is aanranding.”

Collega juicer Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, meent dat Ali erg de schijn tegen heeft en merkt op Ali B op Instagram de laatste dagen de familieman uithangt door foto’s met zijn kinderen te posten. “Er zijn geruchten over vreemdgaan en gelijk dan maar je kinderen in de strijd gooien”, zegt hij op Instagram.

LEES OOK: Familieman Ali B. (40) gaat vreemd met 19-jarig meisje, geeft haar 500 euro om te zwijgen, bestelt drugs en vertrekt