Al voorgesteld aan moeder Laurentien – Prinses Eloise heeft het ’gewoon gezellig’ met iemand

0

Prinses Eloise heeft het ’gewoon gezellig’ met iemand. van een relatie wil ze echter niet spreken. “Ik ben niet echt aan het daten, op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand”, vertelt de 18-jarige Eloise.

Gravin Eloise was te gast in de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg. Daar vertelde de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien dat ze geen vriendje heeft, maar het wel gezellig heeft met iemand. “Ik ben niet echt aan het daten, op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand”, vertelt de 18-jarige Eloise. Als het op uiterlijk aankomt, heeft ze geen vast type, voegt ze daaraan toe. „Want ik heb mensen leuk gevonden met bruin haar, blond haar, kakker, dus ik heb echt geen type.” Het gaat haar dan ook meer om het innerlijk van een potentiële liefde. „Het kan je echt maken of kraken.”


Haar moeder Laurentien heeft de gelukkige wel al mogen ontmoeten, maar met oma Beatrix wacht ze nog even. “Ik heb daar echt totaal niet over nagedacht, ik hoop dat het niet raar is”, geeft ze toe. “Tuurlijk, met m’n vriendinnen waren we even langs mijn oma gegaan en zij zaten zelfs van, terwijl ik ze echt al heel lang ken, ’hoe moeten we zijn, wat moeten we zeggen?’”

Met influencer Robbert Rodenburg (22) bespreekt ze nog meer privé-onderwerpen. Op de vraag wie haar grote voorbeeld zijn, reageert ze stellig: “Mijn ouders. Dat zeg ik ook altijd tegen mijn ouders, want ze zijn zo open-minded. Iedereen mag er altijd bij. En zo slim zijn ze ook.”


Eloise kijkt dan ook ontzettend tegen haar ouders op. “Ook hoe ze zijn samen.” Volgens Eloise wordt er nog wel eens flink gediscussieerd tussen haar ouders. “Het is niet zo dat ze altijd dezelfde leuke weg bewandelen.” Toch kunnen ze er goed over praten als er iets scheelt.