Vraagje aan Humberto Tan: ‘Moet je Eva Jinek vervangen omdat ze zwanger is?’

0

Humberto Tan keert terug met een late night talkshow bij RTL. Eerst op de zondagavond en dan de hele zomer van 2021. En dat omdat collega Eva Jinek in die zomer van 2021 zou bevallen van haar tweede kind. Kan Tan het zwangerschapsnieuws bevestigen?

Wilfred Genee belde in zijn ochtendshow op radio Veronica met de presentator, over zijn toch wel opmerkelijke comeback op de late avond bij RTL4.  Twee jaar geleden verliet Tan de late avond via de achterdeur als gevolg van zijn buitenechtelijke affaire met Dionne Stax met als gevolg steeds maar dalende kijkcijfers.


Tegen Genee zegt Tan dat hij niet stond te trappelen toen hij opnieuw gevraagd werd een talkshow te presenteren: “Peter van der Vorst heeft me al eerder gepolst en toen dacht ik, moeten we dat doen? Nee. Toen vond ik de tijd er niet rijp voor. () “Toen hij me deze zomer opnieuw vroeg dacht ik, ik heb er nu wel een beter gevoel bij. Toen heb ik gezegd, laten we het doen.” Tan gaat vanaf volgend jaar de zondagavonden presenteren. Jinek (vanaf 4 januari) en Beau (vanaf de lente) blijven op doordeweekse dagen te zien.

Gaat Tan, zoals de geruchten willen, in de zomer aan de slag op de late avond omdat Eva Jinek zwanger zou zijn en daarom in de zomer niet op de buis kan? Genee tegen Tan: “Is ze zwanger, of is dat nou allemaal gelul?” De vraag brengt de late night-presentator hoorbaar van zijn stuk. “Dat zijn van die idiote geruchten. Het wordt gesuggereerd, het is idioot. Ik heb geen idee.”