Leven als een superster? Voor $ 11.000 per maand huur je het huis van Hollywoods ‘heetste vrouw’

0
De Mexicaanse Salma Hayek heeft haar huis in Hollywood Hills te huur gezet. Het huis ligt vlakbij de beroemde Sunset Strip. Hayek, die recent werd gekroond tot de ‘heetste vrouw’van Hollywood, vraagt slechts $ 11.000 huur per maand.


Het in 1962 gebouwde huis ligt enigszins verscholen zodat u geen last zal hebben de paparazzi. De huurder krijgt voor net 10.000 dollar per maand vier slaap en vier badkamers. De woonkamer heeft een grote, glazen, schuifwand die toegang biedt tot zwembad en tuin.

De woonkeuken heeft roestvrij stalen apparatuur en de master suite een luxe bad en een ruime walk-in closet. Vanuit het huis kijkt u uit over de canyons en de stad Los Angeles.


Hayek (48) kocht het huis in 1996 voor $ 537.500. De actrice werd nog maar vorige maand uitgeroepen tot de ‘heetste vrouw’ van Hollywood. “Aanvankelijk wilde ik dat mensen me waarderen voor mijn talent en dat ze me kennen als actrice”, vertelde de actrice nadat ze tijdens de Guys Choice Awards de zogenaamde ‘Decade Of Hotness Award’ in de wacht sleepte. “Maar nu? Ze willen me een prijs geven voor een decennium lang sexy zijn? Kom maar op. Nadat je de veertig bent gepasseerd waardeer je dit soort dingen een stuk meer.”