BINNENKIJKEN in de villa van de OBAMA’S in Washington die zij kochten voor 8.1 MILJOEN

0
De Obama’s blijven definitief nog even in Wshinton wonen. Ze betaalden 8. miljoen dollar voor deze villa in de buurt in Kalorama, een van de betere buurten in Washington DC. En dat maakt dat Obama de eerste ex president die in DC blijft wonen sinds Woodrow Wilson in 1921. EVEN BINNENKIJKEN BIJ DE EX-PRESIDENT EN ZIJN VROUW MICHELLE?

Toen de regeerperiode van Obama na de verkiezingen van op 20 januari kwam moest de familie hnatuurlijk et Witte Huis verlaten. De meeste presidentiële families verhuizen dan ver van Washington DC, maar Barack, zijn vrouw Michelle en de kinderen blijven in Washington wonen tot de jongste dochter, Sasha, klaar is met school.


In eerste instantie huurden De Obamas de villa met negen slaapkamer en acht badkamers van voormalig Press Secretary van Clinton, Joe Lockart. Die betaalde $5,3 miljoen voor de villa in 2014. De Obama’s betaalden 8.1 miljoen dollar. voor het huis dat is gebouwd in 1928. In Kalorama, een van de betere wijken van Washington, wonen ook veel ambassadeurs. Dat maakt dat Kalorama ook een van de best beveiligde delen van de stad is.

Kevin Lewis, woordvoerder van Obama, legt uit: “Gezien het feit dat President en mevrouw Obama nog tenminste twee en een half jaar in Washington blijven was het logisch voor hen om een huis te kopen in plaats van te blijven huren .”


VIDEO’S – BINNENKIJKEN in drie van de miljoenen huizen van DONALD TRUMP

KIJK OOK: binnenkijken in de privevertrekken van Michelle en Barack Obama in het Witte Huis