Peter R. de Vries over Grappenhaus: ‘Wat je zegt, ben je zelf!’

0

Peter R. de Vries heeft hard uitgehaald naar minister Ferd Grapperhaus, die onder vuur ligt vanwege nieuwe foto’s waarop is te zien dat hij lak heeft aan de coronaregels, maar eerder overtreders vandie maatregel ‘aso’s’noemde. Op het schoolplein zeiden wij vroeger: ‘Wat je zegt, ben je zelf!’,” meent De Vries.

De misdaadverslaggever op Twitter: “Fout is niet zozeer dat het mis ging op de bruiloft van Grapperhaus, fout en kwalijk is dat hij en andere politici burgers die min of meer hetzelfde overkwamen als ‘aso’s’ betitelde… Op het schoolplein zeiden wij vroeger: ‘Wat je zegt, ben je zelf!’”


Volgers van De Vries zijn het voor het merendeel eens met de gewezen misdaadverslaggever. “Amen. Daarnaast had hij de bruiloft ook kunnen uitstellen tot volgend jaar, aangezien dat iedereen heeft moeten doen”, “Enige oplossing, aftreden en maatregelen afschaffen! Hiermee toont hij aan dat hij ook vindt dat het virus niet het killervirus is wat men ons wil doen geloven” en “Inderdaad, dit voelt best wel een beetje als een klap in het gezicht van alle Nederlanders die steeds terecht zijn gewezen en zich er goed aan hielden. Helemaal het zorgpersoneel en mensen die dierbaren en/of banen zijn verloren”, wordt er onder andere op gereageerd.

ZIE OOK: Grappenhaus fotograaf Ferry de Kok waarschuwt minister: ‘Ik heb nog honderden foto’s liggen, er komen er nog wel een paar naar buiten’