‘JE BENT EEN GROTE LIEFDESBOM’- Katja deelt schattige foto’s van week oude baby Coco!

0
Beeld: Instagram Katja Schuurman
Katja Schuurman (45) heeft, en dat tot haar eigen verbazing, alleen maar genoten van de eerste week met haar dochtertje Coco Loulou. De actrice schrijft dat ze even vergeten dat ook ‘deze babyfase’ een ‘groot feest’ is. ‘Onze harten lopen over.’

‘Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou!’ begint Katja haar aan haar net 400.000 volgers op Instagram. ‘Je bent een hele week oud. En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou’. ‘Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent één grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties.’


Katja bedankt in de post niet alleen haar fans voor alle gelukwensen, maar ook het personeel van OLVG in  ‘Ook haar kraamhulp zwaait ze alle lof toe. “En vooral: Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid. En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk.”

Katja en Freek, die afgelopen zomer trouwden, wilden dolgraag samen een kind. Maar makkelijk was dat niet, zoals ze afgelopen najaar al liet weten. “Ik wil graag zwanger worden, maar die medicijnen vanwege mijn bipolaire stoornis mag je niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen. Ik ben 44 en kan niet zo heel erg lang meer wachten.”


Schuurman en haar chef-kok (31) leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in Guts & Glory, het restaurant van Freek. De vonk sloeg nogal hevig over: binnen een kwartier hadden de twee een intiem onderonsje op het toilet van het restaurant.

ZIE OOK: FOTO’S! Trotse Katja: ‘Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend’