FOTO’S! Trotse Katja: ‘Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend’

0

‘Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend’, schrijft Katja trots op Instagram. Katja Schuurman (45) en haar man Freek Noortwijk (31) zijn dus vanavond ouders geworden van een dochtertje. Het is het eerste kindje dat het stel samen krijgt.

‘Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend’, schrijft Katja trots op Instagram. De presentatrice maakte afgelopen Valentijnsdag bekend in blijde verwachting te zijn. ‘Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven. We worden papa en mama’, schreef ze destijds op Instagram.


Nu Coco LouLou er is, is Katje  niet van plan om minder te gaan werken. “Een rare vraag, die alleen aan vrouwen wordt gesteld. Nee, ik ga niet stoppen met werken, alleen rond de bevalling. We zullen het wel zien, wat de toekomst brengt”, zo vertelde op de radio aan Ruud de Wild.

Een paar weken voor de bevalling van vandaag gaf de  presentatrice zich op Instagram bloot en blikte tegelijkertijd terug te blikken naar de tijd dat ze haar andere dochtertje, Sam, borstvoeding gaf.


“Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt; Ollie en Bollie – zoals mijn dochter ze noemt – transformeren momenteel van rondingen waar seksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam ( vanex-man Thijs Römer, red), mee mag voeden”, schreef Katja op Instagram.

Katja Schuurman had het de maanden voor de bevalling soms behoorlijk moeilijk. Dat vertelde de presentatrice in de poccast van Kaj Gorgels Relativeren. “Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand. Als ik dat even niet ben, dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten, maar dat was nu echt geen optie.”

Katja had wel weinig energie en  de door haar lijf gierende hormonen heeft ze het mentaal gezien soms ook zwaar. “Het lijkt soms alsof een ander iemand bezit van mij neemt”, aldus Katja. Dat uitte zich in moordneigingen en huilbuien. “Het is verschrikkelijk.”

Katja met dochter Sammie (foto: Instagram)

Het is voor Katja haar tweede dochtertje. Ze heeft al een kindje met haar ex-man Thijs Römer, Sammie (10).Beeld: Instagram Katja Schuurman