Yasmine, de mishandelde Ex on the Beach-ster, deelt nieuwe schokkende foto en video’s

0

WAARSCHUWING: De beelden en foto’s bij dit verhaal kunnen als schokkend worden ervaren!

Ex on the Beach-deelneemster Yasmine Pierards heeft nieuwe heftige beelden en foto’s gepost van haar mishandeling na afloop van een feestje bij haar thuis. Ze wil hiermee anderen waarschuwen.


Op Instagram vertelt ze ook nieuwe schokkende details over die bewuste afterparty waar het na afloop helemaal mis is gegaan. Zo laat filmpjes zien van de vele bloedsporen in haar woning en ze vertelt wat er precies is gebeurd. Over de man die haar flink heeft toegetakeld, zegt ze: “Hij was aan het slapen op de bank, dus ik maakte hem wakker. Hij kwam verward over en in plaats van zijn spullen te pakken, sloot hij zich op in mijn slaapkamer.”

Als ze vervolgens tegen hem begint te schreeuwen om hem het huis uit te krijgen, haalt hij uit. “Ik voelde meteen dat mijn neus gebroken was en ik kon niets doen om mezelf te beschermen. Hij bleef me maar slaan terwijl ik op de vloer lag.” Uiteindelijk lukt het haar met hulp van de buren om de politie te bellen. “Ik voel me rot, maar heb nog steeds zoveel geluk: het had veel erger kunnen aflopen.” Yasmine, zo werd in het ziekenhuis een hersenschudding, een blauw oog en een gebroken neus geconstateerd.