Temptation Island en Ex on the Beach-deelneemster Yasmine zwaar mishandeld na eigen feestje

0

Temptation Island en Ex on the Beach-deelneemster Yasmine is zwaar mishandeld na een feestje dat ze bij haar thuis gaf. Een gast die niet weg wilde bezorgde haar onder meer een kapotte lip, een gebroken neus en een dik oog.

Yasmine Pieraerds bekend van haar deelnames aan Ex on the Beach en Temptation Island, is zwaar mishandeld na een feestje in haar eigen huis door een gast die niet weg wilde gaan. Bij de beelden die zij deelt op Instagram meldt ze:  ‘Gisteravond ben ik op een domme kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wilde. Dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht. Ik heb lang nagedacht om dit wel of niet te posten. Maar aangezien ik altijd mijn reality laat zien, wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen. Een man die een vrouw op die manier om elkaar kan slaan, is geen man en zal nooit een man worden.’


Yasmin zegt niets over de identiteit van de dader, maar schrijft. ‘Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel, maar er zullen verdere stappen genomen worden. Mensen, wees niet zo dom of naïef als ik en vertrouw niet zomaar iedereen.’

De Vlaamse realityster was op de Nederlandse tv eerst te zien als verleidster in Temptation Island en later ook in MTV’s Ex on the Beach. Ook deed ze mee aan de all star-editie van dat laatste programma.