ZIEN! Maik de Boer neemt zijn eigen huis onder handen en dit is het reslutaat

0
Precies een jaar geleden deed Maik de Boer een bod vanuit Barcelona op een huis en, zoals hij zegt ‘het was het me gegeven dit heerlijke huis te kunnen kopen wat ik na een major verbouwing nu m’n thuis mag noemen… Kortom: de stylist ging in eigen huis aan de slag en het resultaat, dat hij deelt op zijn Instagram, mag er zijn.

Nadat bij Maik de Boer vorig jaar zomer een voorstadium van huidkanker werd geconstateerd, gooide de stylist het roer om en ging op de gezonde toer. Zo viel hij o.a. twintig kilo af. “Als zoiets je overkomt, dan ga je wel nadenken. Ik heb een korte sabbatical genomen om zaken op een rijtje te zetten”, zegt De Boer, die zich direct liet behandelen na de vondst van een verdacht plekje op zijn huid, vertelde hij in de Telegraaf. Door de gebeurtenis staat hij anders in het leven. Maik, stylist van onder andere Astrid Joosten, begon te sporten en paste zijn eetpatroon aan.”Nu weeg ik zo’n negentig kilo en daar voel ik me prima bij. Gek wel, dat daar zoiets voor nodig is om je dat te laten inzien.”


Toen Maik de diagnose kreeg, was hij ‘doodsbang dat het helemaal mis zou zijn’ en voelde het alsof zijn leven even helemaal stil stond. “Na een tijdje kwam dan wel het goede nieuws, maar nu ik dit heb meegemaakt, ben ik nog alerter op mijn lijf dan voorheen. Zodra de zon maar een beetje schijnt, zet ik al een zonnebril op.”