22 juni valt in Ziggo Dome het doek voor zingende ROB DE NIJS

0

22 juni valt in Ziggo Dome het doek voor zingende Rob de Nijs (79). Op die woensdag neemt Rob de Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, definitief afscheid van zijn fans.

Eigenlijk zou deze avond plaatsvinden op 10 april, maar twee weken daarvoor kreeg hij corona en tot zijn eigen grote spijt en verdriet moest hij het grote event in Ziggo Dome uitstellen. Rob de Nijs Hij beloofde alles op alles te zullen zetten om zijn grote afscheidsconcert in Amsterdam alsnog te laten plaatsvinden. Het publiek dat een kaartje heeft, krijgt vandaag vanuit de organisatie bericht dat het alsnog gaat gebeuren op woensdag 22 juni.


“Rob heeft de laatste weken heel veel aan zijn conditie gewerkt,” zegt zijn vrouw Henriëtte in De Telegraaf. “Maar zowel zijn fysiotherapeuten, de kno-arts als hijzelf denken 22 juni aan te kunnen. Hij wil ook zo graag. Na het succes van Antwerpen, dat met dat uitzinnige publiek voelde als een warm bad, wilde Rob dat zo graag in eigen land en in zijn eigen stad overdoen. En het publiek wilde dat ook. Boven ieders verwachting was het afscheid in een middag compleet uitverkocht. Nee, een tweede avond zou te veel van het goede zijn. We moeten het ook niet over de zomer heen tillen. Parkinson is een voortschrijdende ziekte, ook al zie je dat niet altijd meteen: elke nieuwe dag is het een beetje erger dan de vorige.”