Johan Derksen over zijn huwelijk met Isabelle: ‘Het huis is schoon, de rekeningen zijn betaald, ik hoef me nergens zorgen over te maken. Nou, wat wil je nog meer?’

0

Over zijn vrouw mag Johan Derksen doorgaans zwijgen in zijn biografie Derksen komt Isabelle wel voorbij. Zo weten we nu dat Derksen in de 25 jaar dat hij met Isabelle getrouwd is bijna nooit met zijn vrouw samen een maaltijd heeft genuttigd. Ze wonen in hetzelfde huis (binnenkijken!), maar volgens Derksen is zijn Isabelle vooral een goede manager die maakt dat hij zich nergens zorgen over hoeft te maken. Derksen: “Het huis is schoon, de rekeningen zijn betaald, ik hoef me nergens zorgen over te maken. Nou, wat wil je nog meer?”

“We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben”, vertelt Johan in weekblad Weekend. “Ik eet nooit met mijn vrouw samen. Nee, óók niet als het kerst is. Ik neem een halve liter yoghurt, dat is mijn hoofdmaaltijd. Om daar nou de kersttafel voor te dekken is een tikje overdreven”, aldus de voetbalanalist.


Maar kwijt wil Johan zijn vrouw niet: “Als ik in mijn eentje zou wonen, werd het hier waarschijnlijk een chaos, maar zij is echt een goede manager. Het huis is schoon, de rekeningen zijn betaald, ik hoef me nergens zorgen over te maken. Nou, wat wil je nog meer?”, zo stelt Johan.

De twee zijn wat betreft relaties al ervaringsdeskundigen. “Omdat we beide al slechte ervaringen op hebben gedaan, kunnen we zelf goed bepalen wat wel en niet leuk is” liet Derksen al eens aan LINDA weten. Waarna Isabelle ook een duit in het zakje deed. “En belangrijk. Wij zijn niet van die types die vinden dat ons huwelijk een sprookje is. Misschien is dat waarom we overeind blijven.”