BINNENKIJKEN in het CANADESE HUIS van JUSTIN BIEBER waar hij gaat trouwen met HAILEY BALDWIN

0

Voor de wet mogen ze sinds afgelopen donderdag officieel getrouwd zijn, voor Justin Bieber (24) en zijn Hailey Baldwin (21) is dat pas het geval als ze voor God en de mensen van wie ze houden de trouwbelofte doen. En dat gaan ze binnenkort ook doen in het herenhuis dat zij afgelopen augustus voor 5 miljoen dollar kochten in het Canadese Ontario, de plaats waar Justin werd geboren. EVEN BINNENKIJKEN IN HET LIEFDESNESTJE VAN JUSTIN EN HAILEY?

Het 5 miljoen dollar kostende herenhuis in het Canadese Ontario, waar Justin geboren werd, heeft een woonoppervlak van bijna 2750 vierkante meter en staat op een stuk grond van 41 hectare. De tortelduifjes hebben de beschikking over vier slaapkamers, zes badkamers, drie open haarden (het kan in Canada erg koud worden), een privébioscoop en een spelletjeskamer. Er is ook een, twee verdiepingen telende, wijnkamer, een fitnessruimte en een privé paardenrenbaan. In de garage kunnen drie auto’s gestald worden. Justin zette zijn handtekening onder het koopcontract op 20 augustus 2018. Het is ook het huis waar Justin en Hailey voor God en de mensen van wie ze houden de trouwbelofte doen.


People meldde donderdag dat twee die dag de in New York voor de wet in het huwelijksbootje zouden zijn gestapt. Twee maanden geleden verloofde het sterrenkoppel zich.

“Ik begrijp waar de speculatie vandaan komt, maar ik ben nog niet getrouwd!”, twitterde Haily Baldwin vrijdagavond.
Volgens een vriend van Haily is het afgelopen donderdag gesloten huwelijk voor het paar slechts een juridische zaak. “Een huwelijk gaat over twee mensen die voor God en de mensen van wie ze houden een belofte doen,” voegde hij er aan toe.


De religieuze ceremonie en het huwelijksfeest voor familie en vrienden zal plaatsvinden in de nieuwe villa van de van oorsprong Canadese popster.

De trouwring liet Justin Bieber maken door het Antwerpse juweliersbedrijf Solow & Co. De ring kost volgens Amerikaanse media ruim een half miljoen dollar, omgerekend zo’n 434.000 euro. Bieber vroeg Baldwin medio juli ten huwelijk.

De geruchten dat Bieber grote liefde Hailey Baldwin ten huwelijk had gevraagd, werden begin juli door hem bevestigd op sociale media. “Ik had het eigenlijk nog even stil willen houden, maar het nieuws gaat snel. Hailey, ik ben zo verliefd op alles aan jou,” liet hij op Instagram weten.

In zijn liefdesverklaring aan Hailey schreef de zanger ook: “onze beste jaren liggen nog voor ons, ik kan niet wachten.” Bieber vroeg zijn geliefde op de 7de dag van de 7de maand ten huwelijk, volgens de zanger een magisch getal. “Het getal zeven is het getal van spirituele perfectie, is dat niet idioot? Het voelt fantastisch dat onze toekomst verzekerd is.”

Hailey liet in juli al via Twitter weten ‘erg gelukkig te zijn’. “Ik weet niet precies wat ik in mijn leven gedaan heb om zoveel geluk te mogen ontvangen. Ik dank God dat ik mijn leven met zo’n geweldig persoon mag delen. Mijn dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken,” schreef de Amerikaanse na hun verloving.