Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN in RIHANNA’S penthouse in New York dat te koop is voor 17 miljoen dollar

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Vier jaar geleden trok Rihanna in een van de mooiste penthouses van New York. Het optrekje staat nu te koop voor 17 miljoen dollar. EVEN BINNENKIJKEN BIJ RIHANNA VOOR ZIJ VERHUIST?

(Lees verder na de advertentie)

 

Rihanna (29) verhuisde in 2013 van Los Angeles naar New York nadat in haar landhuis in L.A. in korte tijd drie keer werd ingebroken. Ze  kocht haar nieuwe ‘flatje’ niet meer huurde het voor 50.000 euro per maand van de Franse modefotograaf Antoine Verglas.

Het meer dan 400 vierkante meter grote penthouse heeft vier slaapkamers, drie complete badkamers, een groot terras rondom en biedt een prachtig uitzicht op de skyline van New York en het Empire State Building.

Rihanna huurde het penthouse  De Rude Boy-zangeres staat niet op straat, want ze heeft ook nog woningen in LA en Barbados.

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK