BINNENKIJKEN in het Amsterdamse pied-à-terre van Anita Witzier en man Michel dat qua prijs sinds de aankoop ACHT KEER over de kop ging

0
Dat is lachen! Anita Witzier en man Michel Nillesen hebben het Amsterdamse pied-à-terre, dat in 1999 werd gekocht voor, omgerekend, €83.401, nu verkocht voor €770.000! De paitowoning op het Borneo eiland ging dus meer dan acht keer over de kop! Nog even snel binnenkijken?

Anita’s man heeft in 1999 gouden zaken gedaan toen hij het herenhuis met 5 kamers (4 slaapkamers) met zijn ex kocht voor €83.401. Bijna twee decennia later bleek het niet alleen erg gewild, het huis stond precies vijf weken in de verkoop, maar bleek het ook de vraagprijs van €770.000 waard te zijn.


En daarmee kunnen dus ruim de twee hypotheken die op het appartement rusten van in totaal €614.000 ruim worden afgelost en blijft er nog een leuk bedrag over.

Het herenhuis op het Borneo-eiland ligt op de zonnige zuidkant aan het water en heeft een zonnig dakterras op het zuiden en zelfs een zwemsteiger voor de deur. Vanuit het woonhuis is er een fantastisch vrij uitzicht over de Entrepothaven. Door het gebruik van veel glas, de zuid ligging van de woning en het lichthof is de gehele woning bijzonder licht: alle kamers hebben een glazen schuifpui aan dit lichthof!


Anita Witzier en man Michel kochten vorig jaar oktober dit vrijstaande landhuis in Blaricum voor €850.000. Het heeft, op een woonoppervlakte van 207 vierkante meter, zeven kamers waarvan vier slaapkamers. De badkamer heeft een whirlpool en de keuken is luxe en voorzien van alle benodigde en denkbare inbouwapparatuur. Lekker buiten zitten kan ook, want de op het zuiden gelegen achtertuin mag riant genoemd worden met 651 m2.

Recent won Anita Witzier de CosmoQueen award. De felbegeerde prijs wordt jaarlijks gegeven aan de vrouw die zich net als CosmoQueen actief inzet voor een betere samenleving, ondernemerschap uitstraalt en oog heeft voor stijl en schoonheid.

Dat inzetten voor een betere samenleving doet Anita als ambassadrice van de Stichting Hulphond. ‘Al die jaren dat ik ambassadeur ben voor de stichting Hulphond Nederland, heb ik van dichtbij meegemaakt hoeveel mensen en gezinnen baat hebben bij een hulphond in huis. Ik denk dat iedereen op zijn eigen manier een bijdrage aan de maatschappij kan leveren. En dat ook móét doen. Omdat ik toevallig een bekende Nederlander ben, doe ik dat op mijn eigen manier. Bijvoorbeeld als presentator van het fondswervingsgala voor onze ‘Club van 500’, donateurs, die jaarlijks minimaal 500 euro geven. Vroeger was ik een echt kattenmens. Sinds ik zelf een hond heb, ervaar ik dagelijks hoe hij je leven verrijkt. Hondenliefde is onvoorwaardelijk.’