ZIEN! Caroline van Monaco op stap met de tweeling (en mama Charlene post vanuit Zuid-Afrika de foto’s)

0

Charlene van Monaco mag nog altijd in Zuid-Afrika zijn na het oplopen van een infectie en een opname in het ziekenhuis dat maakt niet dat ze geen bijzondere foto’s kan plaatsen van haar tweeling Jacques en Gabriella die een uitstapte maakte met tante Caroline.


Geruchten over een huwelijkscrisis tussen haar en Albert doen nog altijd de ronde. Ook na het bezoek van Albert en de tweeling in Zuid-Afrika waar de prinses herstellende is van de infectie. Jacques en Gabriella zijn inmiddels weer in Monaco bij hun vader.

Rden voor Charlene vanuit Zuid-Afrika foto’s te delen van haar kroost waarop die samen met tante Caroline en 2 nichten een hondenshow bezoeken. Wat opvalt is dat Gabriella in een rolstoel zit. Het meisje heeft namelijk haar been verstuikt dus wordt Gabriella tijdelijk rondgereden in een rolstoel.


Ook opvallend het haar van Caroline. Zij is flink grijs geworden en lijkt dat wel prima te vinden.Viola Holt weet na studie van anderhalf jaar het nu heel zeker: ‘Coronavaccin bevat nanobots’