Viola Holt weet na studie van anderhalf jaar het nu heel zeker: ‘Coronavaccin bevat nanobots’

0

Voormalig 5 Uur Show-diva Viola Holt zegt na een studie van anderhalf jaar pal achter Viruswaarheid-voorman Willem Engel te staan. Ook Holt waarschuwt voor covidvaccins, die nanobots zouden bevatten. “We worden nu gedigitaliseerd, krijgen nanobots en een vaccin dat niet meer uit je lichaam gaat”, aldus de presentatrice, die ook meent dat momenteel mensen buiten de maatschappij worden gezet: “Als ik straks geen QR-code heb en niet meer naar de winkel kan dan moet ik alternatieven zoeken.”

Viola Holt zegt in gesprek met viruswaarheid hoofdman Willem Engel hem een ‘verstandig mens’ te vinden en staat pal achter zijn opvattingen dat niet gevaccineerde mensen buitenspel worden gezet door de invoering van QR-code. “Ik heb anderhalf jaar thuis gezeten en van achter de geraniums de hele wereld bekeken, van alles gelezen en opgeschreven. En zo heb ik een mening kunnen vormen.”


Die ‘studie’ van Holt maakt dat ze het coronavirus ziet als een stevige influenza en BN’ers niet snapt die foto’s plaatsen van het krijgen van hun coronaprik: “Dan denk ik, kind kind kind, waarom die blijdschap? Ze propageren iets, een vaccinatiepaspoort, dat discriminatie is.” () “Zo’n Willeke Alberti zegt: ‘Ik ga alleen nog maar met gevaccineerden om’. Dan denk ik: Willeke, je kunt als gevaccineerde míj besmetten met je spike-eiwitten, heb je daar wel van gehoord? Weet je daar wel van?”

Knuffelen met mensen die gevaccineerd zijn doet Viola liever niet. “Ik heb dat dus nog wel dat ik met een gevaccineerde – ik zie ze ook niet zo vaak – toch een beetje… “ Dan: “Als je ze vaker tegenkomt, went het waarschijnlijk wel, maar ik heb bijvoorbeeld een heel lieve vriendin. Op de dag dat ze gevaccineerd was – we knuffelen altijd – zei ik: ‘Sorry, ik durf het even niet. Ik durf het gewoon even niet.’”


Afgelopen juni Op Facebook deelde Holt haar zorgen ook al met haar volgers. “Een vriendin die ik lang niet had gezien kwam op de koffie”, begint Viola haar verhaal. “Ze haalt een nagelschaartje uit haar tas en legt het op haar borst. Tot mijn verbijstering blijft het schaartje plakken. ‘Viool, ik ben magnetisch’, zegt ze.”

“Hoe dan, je bent niet gevaccineerd”, zegt Viola tegen haar vriendin. “Ik probeer het met mijn eigen schaartje en… ook ik ben magnetisch.” Holt denkt te weten waarom zij magnetisch is. “Ik had weleens een filmpje gezien waarin dat voorkomt bij gevaccineerden. En er zijn mensen die zeggen dat gevaccineerden de niet gevaccineerden kunnen besmetten. Nou heb ik maar twe gevaccineerden geknuffeld, verder blijf ik op veilige afstand.”

Viola Holt wilde toen geen discussie uitlokken met haar nagelschaartje-ervaring. “Ik oordeel niet, maar snappen doe ik het niet. Bizar toch?”