Pagina titel ...
zondag, maart 29
BINNENKIJKEN in het luxe appartement in ISTANBOEL waar WESLEY en YOLANTHE nog een jaartje blijven wonen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

“Geweldig nieuws”, schrijft Sneijder op Twitter. “Galatasaray wil me eindelijk morgen laten beginnen, eerst met de medische testen en daarna met de training”, schrijft Sneijder opgetogen. Dat betekent dat Wesley en Yolanthe dus nog een jaartje in Istanboel blijven wonen in hun prachtige, luxe, appartement aan zee. EVEN BINNENKIJKEN?

Yolanthe Sneijder-Cabau, Wesley Sneijder en Xess Xava, blijven nog een jaartje wonen in hun appartement aan zee in Istanboel. Een complex waar u overigens ook een appartement huren om vakantie te vieren! Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder hebben het voor €4500 gehuurd in het Marina Park in Istanboel.

Het appartement heeft uitzicht op zee, ligt lekker dichtbij de luchthaven van Istanboel wat is handig voor Yolanthe. En het ligt ook dichtbij het trainingscomplex van Galatasaray waar Wesley voetbalt. En voor Xess Xava is het natuurlijk leuk dat hij nu altijd met mama of de au pair op het strand kan spelen.

Misschien een klein nadeel: in het 19 tellende appartementencomplex worden maar liefst 12 van die appartementen verhuurd.

Wie dus een appartement in Ataköy Marina huurt heeft dus een grote kans Yolanda of Wesley tegen het lijf te lopen. En of ze op die aandacht zitten te wachten is natuurlijk maar de vraag. Kamers in het
Ataköy Marina Hotel zijn al te boeken vanaf €135 per nacht.

Het nieuwe appartement van Yo en Wes in minder luxueus en ook minder groot dan het penthouse van het Maçka Residences in Istanbul waar ze tot voor kort woonden en Wesley zelfs een voetbalveld voor Jessey, zijn zoon uit zijn eerste huwelijk, op het dakterras (foto’s) had laten aanleggen. Dat appartement kostte overigens €15.000 per maand. Ze zijn nu dus met een huurprijs van €4500 ook nog eens een stuk goedkoper uit.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0