Pagina titel ...
vrijdag, september 18
Wesley en Yolanthe laten voetbalveld aanleggen op dakterras 12de verdieping Turks appartement

0
Het op de de 12de verdieping liggende dakterras van Wesley en Yolanthe in Istanbul is omgetoverd tot een heus voetbalveld waar Jessey (7), het zoontje van Wesley, met een vriendje, zoals hier te zien, of met papa een balletje kan trappen...
En paardjerijden kan in de woonkamer...
De spierwitte piano kwam er omdat Wesley piano wil leren spelen
Macka Residence Armani. Alleen de rijken kunnen zich hier een appartement veroorloven. De koopprijs van een topappartement ligt rond de 5 miljoen dollar.
Vanaf het dakterras kijken Yolanthe en Wesley uit over de Turkse hoofdstad
Wesley en Yolanthe laten voetbalveld aanleggen op dakterras 12de verdieping Turks appartement!

Yolanthe en Wesley hebben niet alleen een levensgroot, porseleinen, paard in de woonkamer staan, maar hebben nu op het dakterras van hun appartement op de 12de verdieping in Macka Residence Armani in Istanbul, een voetbalveld. Dat werd speciaal aangelegd voor wanneer Wesley met 7-jarig zoontje Jessey een balletje wil trappen als Jessey in de Turkse hoofdstad komt logeren.

(Lees verder na de advertentie)

Het Macka Residence Armani complex heeft al de beschikking over een zwembad met spa, een Turkse hamam, fitness centrum, winkels en restaurants, maar nu zijn er ook bewoners met een eigen voetbalveld op hun dakterras…

Geld moet rollen! En dat lijken Wesley Sneijder en zijn Yolanthe maar al goed te begrijpen. Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau hebben namelijk op het dakterras, met een geweldig uitzicht over de stad en de Bosporus, van hun op 12de verdieping gelegen luxeappartement met een oppervlakte van 500 vierkante meter, een voetbalveld laten aanleggen. Daar kan Wesley’s zoontje Jessey samen met papa Wesley of als die er niet is met een vriendje een balletje trappen op het van kunstgras voorziene veldje. Een voetbalveld waarop ‘s avonds ook een balletje kan worden getrapt, want er zijn ‘lichtmasten’.

Lees verder na advertentie

Als vader of zoon de bal buiten de lijnen schieten hoeven ze overigens niet twaalf verdieping naar beneden te gaan om het speeltuig op te halen, want het veldje heeft een metershoge,ijzergazen, afrastering met ook een ijzergazen dak.

Wesley en Yolanthe, die volgens de Turkse media, het appartement huren voor het vriendenprijsje van 15.000 euro per maand, verbaasden al door in de woonkamer een levensgroot, porseleinen, paard te stallen. Een ander opvallend detail in de woonkamer is de spierwitte piano, die gekocht werd omdat de kleine voetballer graag goed piano wil leren spelen. Om die reden heeft hij ook pianoles.

Lees ook: Binnenkijken in het huis waarvoor Peter Jan Rens vriendin Virginia zijn Thaise ex wil vermoorden

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0