BINNENKIJKEN in het nieuwste – 4 miljoen kostende – pandje van FRANK RIJKAARD

0
Frank Rijkaard heeft zijn geld maar weer eens in stenen belegd. Samen met Stephanie, het kindermeisje dat zijn vrouw werd, kocht de oud-voetballer een vrijstaande villa aan de dure Amsterdamse Apollolaan.

En dat is vier! Frank Rijkaard had al drie huizen in Amsterdam en daar komt nu nog een vierde bij. En dat is niet zomaar een huis, maar een villa in Amsterdam Zuid op een toplocatie aan de Apollolaan. De villa mag ruim bemeten heten met een woonoppervlak van 571 m2. Die meters zijn verdeeld over drie woonlagen met veertien kamers, waarvan er negen om te slapen zijn. Er zijn drie badkamers en Stephanie kan los gaan in de luxe keuken.


Rondom de villa de grote tuin. Groot voordeel in deze buurt: de villa heeft een eigen garage. Volgens de website bekendeburen betaalde Rijkaard 4 miljoen euro voor het optrekje en rust er een hypotheek op het pand van drie miljoen.

De kans lijkt klein dat de Amsterdammer, die in januari 2013 als coach op straat gezet door de voetbalbond van Saudi-Arabië, ooit nog in het voetbal terugkeert. “Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb bereikt in het voetbal, maar nu ga ik liever andere dingen doen en naar wedstrijd kíjken of een beetje napraten. Ik heb in elk geval geen zin tot mijn zestigste op een veld te staan”, aldus de viervoudig winnaar van de belangrijkste Europacup in 2014.