BINNENKIJKEN – Tenniscoach Paul Haarhuis wil voor €2.8 miljoen af van zijn ‘Piet Boon’-villa

0
Paul Haarhuis, voormalige proftennisser en nu tenniscoach, heeft zijn Piet Boon-villa in Waalre voor €2,8 miljoen te koop staan.

Haarhuis kocht de villa in 2006 en financierde het optrekje met een hypotheek van drie miljoen, want ook gerenommeerd meubel-en interieurontwerper Piet Boon moest nog betaald worden. Die deed twee jaar over de klus om van de villa een droomvilla te maken.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 494 m2. Een zeer royaal woonoppervlakte wat door de indeling toch intimiteit biedt, zo weet de verkopende makelaar. De hal/entree loopt door in een atrium en vormt niet alleen het hart van de woning, maar biedt ook toegang tot alle vertrekken.


Aan de linkerzijde de living met open haard met schouw en op maat gemaakte kasten wanden. Een grote glazen pui biedt toegang tot het overdekt terras met verwarming en buitenhaard.

Aan de rechterzijde de woonkeuken voorzien met kookeiland, het robuuste Viking fornuis en het massieve Italiaanse natuurstenenblad. Dan is er ook nog een doorgang naar de lager gelegen 2e living/tuinkamer met houten vloer en openhaard. Die heeft grote raampartijen met luiken en uitzicht over de tuin.


Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de 1e badkamer met terrazzo vloer, dubbele wastafel met meubel en vrijstaand ligbad op leeuwenpootjes.

Boven de uitbouw is de mastersuite voorzien van een royale kastenkamer, badkamer ensuite met wellnessinrichting: jacuzzi, stoombad/douche, sauna, dubbele wastafel met meubel, stortdouche. De masterbedroom heeft een gashaard, fraaie luiken en radiatorombouw.

Op de de 2e Verdieping een speels ingedeelde grote slaapkamer met op maat gemaakte divider met slaapnis en inbouwkasten. Die slaapkamer heeft een eigen badkamer met terrazzovloer, douche, toilet en wastafelmeubel.

Het perceel telt maar liefst 3735 m2.