Ook een door Martien Meiland ontworpen chateauwaardig sjaaltje kopen? Dat is dan 139 euro

0

(Beeld MX Scarfs)

Opende Maxime Meiland een kinderkledingwebshop vader Martien opende de deuren van zijn MX Scarfs, waar hij sjaals aan de mens brengt. De prijzen beginnen bij 49 euro, maar dat wie chateauwaardig sjaaltje wil hebben moet 139 euro aftikken.


Op de website van MX Scarfs vertelt Martien Meiland ook over het idee achter zijn bedrijfje. “MX Scarfs is ontstaan omdat ik, Martien Meiland, dol ben op sjaals. Het maakt je outfit helemaal compleet! Zelf hou ik erg van prints maar vond ook een aantal effen gekleurde sjaals mooi. Twee prints zijn helemaal geïnspireerd op het Franse chateau gevoel. Waarop er op één daarvan ons Chateau Marillaux staat afgebeeld. Ik wens je heel veel plezier met je aankoop!”

Recent opende dochter Maxime Meiland een kinderkledingwebshop. dat leidde onmiddellijk tot kritische geluiden, maar Maxime haalde vrijwel direct hard uit naar de mensen die zeggen dat zij voor de tweede keer, na haar kledinglijn Monciel, nu ook met haar kinderkledingwebshop Vila Vito de koper in de maling neemt.


“Ik wil toch even wat melden. Ik krijg heel veel mails en berichten over dat het niet deugd (haar kledingwebshop, red.) en dat ik helemaal geen originele kinderkledinglijn heb. Dat klopt, het is inderdaad waar want Villa Vito is een webshop.”

Maxime zegt dat het toch duidelijk was dat het niet gaat om een eigen kledinglijn. “Dat heb ik altijd al gezegd, ik begrijp ook niet helemaal waarom mensen denken dat het een kledinglijn is die ik zelf geproduceerd heb. Want ik koop het gewoon in.”

Maxime Meiland stapte na haar mislukte mode-avontuur met haar merk Monciel waar de kleding bleek ingekocht op Ali Express, nu in de kinderkleding. Ze startte vorige week een nieuwe kinderkledingwebshop en dochtertje Claire (4) mocht een deel van de kleding showen.

“Na maanden met zo veel plezier Villa Vito te hebben opgericht mag ik eindelijk zeggen dat de webshop online is! Ik hoop dat jullie net zo gek zullen zijn op de items als ik en onze meiden! Check it out now villavito.nl,” schrijft Maxime Meiland op haar Instagram waar ze met een video haar nieuwe kledingsite opent. Naast de video deelt Meiland ook foto’s van haar 4-jarige dochter Claire, die items van de webshop showt als een volleerd model. schittert.

Het is de tweede poging van Maxime om in de mode te stappen. Vorig jaar lanceerde Maxime ook al een eigen kledinglijn voor vrouwen, maar die droom viel al snel in duigen toen bleek dat de collectie was ingekocht op Ali Express. De verkoop stortte in en Maxime bleef met haar collectie zitten.