Zwangere Helene Fischer en haar Thomas: deze kus maakt hun liefde officieel

0

(Beeld: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

 


De zanger en de luchtacrobaat hebben sinds het najaar van 2018 een relatie. Maar pas nu, een paar weken voor de geboorte van het zoo door beiden gewenste kind, tonen ze de buitenwereld voor het eert hun liefde voor elkaar. verbondenheid.

Terwijl de kus wordt getoond, vertelt Helene -met 16 miljoen verkochte platen de meest succesvolle zangeres van Duitsland – over haar nieuwe nummer ‘Hand in Hand, dat ze aan haar Thomas opdraagt: “’Hand in Hand’ beschrijft eigenlijk mijn eerste gevoelens en hoe mijn huidige liefde tot stand kwam. Over mijn innerlijke wanhoop, tot aan de wetenschap dat het precies goed was en dat het blijkbaar zo voorbestemd was door het lot.”


Voor Thomas scheidde ze na tien jaar liefde van showmeester Florian Silbereisen (40). Nu zingt ze voor Thomas! “Het was een heel persoonlijk nummer en ik heb er bewust voor gekozen om mensen te laten weten hoe het ‘gelukkig ik me voel”, aldus Helene.

De Duitse zangeres bevestigde begin oktober op Instagram dat ze zwanger was en zie erbij dat ze het jammer vond dat het nieuws is uitgelekt. Helene houdt haar privéleven graag geheim maar dat dit keer iemand “in haar directe omgeving” het nieuws met de media heeft gedeeld. “Wat kan ik zeggen, helaas is het naar buiten gekomen terwijl we het graag nog voor onszelf hadden gehouden. Hoe mooi het nieuws ook is, we wilden langer wachten tot we het publiekelijk bekend zouden maken”, schrijft Helene.

Ze vond het vooral vervelend voor degenen aan wie ze het nog niet had verteld. “Zakenpartners, vrienden en zelfs familieleden”, aldus de zangeres. “Ik wilde jullie alleen maar beschermen en indirect ook mezelf. Ik had het jullie graag persoonlijk gezegd.”

“We zijn er dolblij mee en het gaat fantastisch met mij”, zo sluit Helene af. De zangeres keek uit naar de tijd die komen gaat. “Een overweldigend en uniek gevoel.”

(Beeld: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music)