Zoon WOLTER KROES heeft blijvende gehoorschade

0

Thomas, de zoon van Wolter Kroes, heeft blijvende gehoorschade opgelopen nadat hij in april van zijn fiets viel en een zware hersenschudding opliep. Mogelijk blijft Thomas de rest van zijn leven doof aan zijn rechteroor.

Thomas botste met zijn fiets tegen een scooter en klapte vorige maand met zijn hoofd op het asfalt. In het ziekenhuis bleek hij een zware hersenschudding te hebben. “We hebben een ontzettend spannende en angstige nacht gehad met veel emoties en verdriet”, schreef Wolter de dag erna op Instagram. Een week schreef de zanger: ‘het gaat redelijk met hem, maar zijn herstel zal lang gaan duren.


Nu is Wolter optimistischer. “Thomas is weer van alles aan het doen: fietsen, naar school en waterskiën. Maar dat oor werkt niet meer mee. Het rechteroor is nog steeds doof”, zegt hij tegen RTL Boulevard. Of dat goed komt? “Het is afwachten. Thomas heeft er zelf heel weinig last van en heeft er geen trauma aan overgehouden. Hij is wel prikkelbaarder. Daar moeten we mee omgaan en hem rust geven.”

Het belangrijkste voor Wolter: Thomas is er nog. “Elke avond knuffel ik met hem en ‘s ochtends krijg ik een zoen van hem. Als hij er niet meer zou zijn, was dat voor mij niet te doen. Dan ben je weg als vader én had ik niet meer opgetreden, denk ik.”