Zoon Miguel van familie Buddenbruck uit Een Huis Vol getroffen door hartinfarct

0

Zoon Miguel van familie Buddenbruck heeft een hartinfarct gehad. De Buddenbruckjes is een van de families die te zien zijn in ‘Een Huis Vol’.

Het is moeder Thaila die het nieuws op Instagram bekend maakt.’ Gisteravond dachten wij dat Miguel ertussenuit ging glippen’, schrijft Thaila. Dan: “Hij ging zich zitten Rob zei nog kom knul laat papa zitten. Maar op dat moment werd Miguel grauw en begon zijn hoofd te shaken. Hij viel ons weg. Rob heeft de ambulance gebeld, maar zelfs Rob was in paniek. Aan telefoon legde ze Rob uit wat wij moesten doen.”


Het gebeurde allemaal, zo schrijft Thaila, onder het oog van de kinderen. “Ondertussen ook met de kleintjes bezig zijn en Xaviee want ze waren allemaal in paniek. Kleine toettie heeft Miguel ook zo gezien. 😢 . Ambulance is gekomen hebben infuus aangebracht, bloedgeprikt en uiteindelijk meegenomen. Daar kregen Miguel en wij vannacht te horen dat onze jongen aan de waardes te zien een hartinfarct heeft gehad. Wij mogen nu niet bij hem, hij ligt in Duitsland en hier zijn ze nog streng met de regels. Hij voelde zich vannacht wel al iets beter door de medicatie. Zijn de waardes straks niet goed mag hij overgeplaatst worden naar Heerlen.

Thaila eindigt haar bericht met: “Lieve Knul wij houden van heel veel van jou. Je hebt ons allemaal laten schrikken. Maar vergeet niet wij zijn er voor jou. Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug. Denkend aan jou kleine moppe die haar papa nog lang nodig heeft en wij onze knul. 😢❤️😘”