Zoon Donald Trump neemt wraak op Alec Baldwin met dit onsmakelijk t-shirt

0

Donald Trump junior heeft een t-shirt op de markt gebracht met de tekst: ‘Pistolen doden geen mensen. Alec Baldwin doodt mensen’. Het is verwijzing naar het schietongeval waarbij acteur Alec Baldwin op een filmset cameravrouw Halyna Hutchins doodde. Het is pure wraak omdat de acteur  jarenlang parodieën deed van president Trump in het tv-programma ’Saturday Night Live’

Hoe ver kan je gaan? De zoon van ex-president Donald Trump, Donald Trump junior, heeft een t-shirt op de markt gebracht met de tekst: ‘Pistolen doden geen mensen. Alec Baldwin doodt mensen’. Op sociale media wordt schande gesproken van de onsmakelijke actie .Donald trump Jr. maalt daar niet om getuige zijn: “Ik schrik van alle schijnheiligheid die ik zie. Als de rollen omgekeerd waren, zou Baldwin de eerste zijn die op ieders graf pist om een punt te maken. ”


Het op de markt brengen van het t-shirt lijkt een pure wraakactie omdat Baldwin jarenlang parodieën van president Trump deed in het tv-programma ’Saturday Night Live’. Ook sprak Baldwin zich nog maar recentelijk uit voor strengere wapenwetten, wat voormalig president Trump, zijn zoon en veel Republikeinen niet willen.

Het fatale incident op de set van de film Rust waarbij acteur Alec Baldwin cameravrouw Halyna Hutchins doodschoot, gebeurde tijdens een repetitie toen Baldwin oefende met het trekken van het wapen uit zijn holster.De 42-jarige cameravrouw werd in de borst geraakt en overleed enkele uren later in het ziekenhuis. Ook regisseur Souza raakte licht  gewond en kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis.


Het pistool bevatte naast losse flodders één echte kogel. De assistent-regisseur van de film Rust is eerder al eens ontslagen vanwege een incident met een vuurwapen bij filmopnames, meldt onder meer CNN. Het gaat om Dave Halls, die vorige week het wapen overhandigde waarmee Alec Baldwin per ongeluk een cameravrouw doodschoot.

In 2019 was Halls assistent-regisseur bij de film Freedom’s Path, toen ook bij die opnames een vuurwapen onverwacht afging. Een lid van filmcrew raakte lichtgewond. Volgens het filmbedrijf werd Halls onmiddellijk direct na het incident weggestuurd van de set. “De opnames werden pas hervat toen Dave was vertrokken”, zegt het bedrijf tegen CNN. De 62-jarige assistent-regisseur heeft niet gereageerd op de berichten.