Politie gaat uit van noodlottig ongeval (zocht dinsdag al op de plek waar auto HEBE (10) en SANNE (26) werd gevonden

0

Politie gaat uit van noodlottig ongeval Sanne (26) en Hebe (10)
De politie gaat er vanuit dat Sanne en Hebe zijn omgekomen door een noodlottig ongeval. De twee werden woensdagavond dood gevonden in het water lang de snelweg bij knooppunt Hintham.

De politie heeft dinsdagavond al bij knooppunt Hintham gezocht naar de toen nog vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26). Op dat moment werd hun auto niet gevonden. “Relatief ver weg” van deze locatie werd woensdag opnieuw gezocht en zag uiteindelijk een politiehelikopter de zwarte Kia Picanto waarin de twee zaten in een greppel bij Hintham liggen. Woensdagavond meldde de politie al dat de slachtoffers in de auto bijna zeker Sanne en Hebe waren.


Sanne haalde Hebe maandagmiddag op van een dagcentrum in Raamsdonksveer om haar naar haar huis in Vught te brengen, waarna ze spoorloos zijn verdwenen. Het vermiste tweetal zou voor het laatst gezien zijn op de A59 ter hoogte van Waspik. De politie verstuurde dinsdag een Amber alert omdat het meisje mogelijk in levensgevaar is. Woensdagavond werden de twee gevonden: in een greppel bij Empel