Pagina titel ...

Zo woont nieuwe Barcelona-vedette Arda Turan!

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Uitzicht over Barcelona, negen badkamers, zeven slaapkamers, een garage voor acht bolides, een bioscoopzaal, een bibliotheek en voor de kinderen een speelkamer. En ook nog eens op een steenworp van Camp Nou. De nieuwe Barcelona-aanvaller neemt het ervan.


Turan tekende begin juli een contract voor vijf jaar bij Barcelona. Met die transfer was 34 miljoen euro gemoeid, een bedrag dat met bonussen kan oplopen tot meer dan 40 miljoen euro. Veel hoeft Turan voorlopig niet te doen, wnat door het transferverbod van Barcelona mag de Turk pas in 2016 in actie komen.

(Lees verder na de advertentie)

 

Arda Turan, de nieuwe Turkse aanwinst van FC Barcelona laat wel zien dat hij bij de Spanjaarden veel verdient. De 28-jarige aanvaller huurt voorlopig een woning van 1.200 vierkante meter voor ‘maar’ 21.000 euro per maand. Turan heeft een optie tot koop bedongen. Dan moet hij wel 15 miljoen euro aftikken voor het huis in de wijk Esplugues de Llobregat waar ook Andres Iniesta, Dani Alves en Gerard Piqué resideren.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK