ZO ROMANTISCH… FRENKIE DE JONG (25) vraagt op vakantie in de VS vriendin MIKKY ten huwelijk

0

Frenkie de Jong heeft liefde Mikky Kiemeney tijdens hun vakantie in Amerika ten huwelijk gevraagd en Mickey zie JA! Frenkie en Mikky waren pas 15 jaar toen ze een relatie kregen. Drie jaar later gingen ze voor een half jaar uit elkaar om er achter te komen of ze echt met elkaar verder wilden. En nu lijkt hun band dus voor eeuwig.

Op Instagram laat de voetballer weten dat hij zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. Frenkie plaatst een foto op Instagram waar te zien is dat hij op zijn knieën gaat. “I can’t wait to spend the rest of our lives together, She Said Yes”, schrijft hij bij het bericht.


Mikky laat via haar Instagram weten dat ze JA heeft gezegd! Meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina. In Open Kaart van Robbert Rodenburg vertelde Mikky Kiemeney over hun leven samen. “Je moet in elkaar blijven investeren. Ik moet niet denken: ach, Frenkie vindt mij toch wel leuk. Niet verslonzen en elkaar juist aandacht blijven geven. Je moet elkaar niet for granted nemen. Ik vind het wel heel awkward hoor, om relatieadvies te geven. Maar ik denk dat het oprecht heel belangrijk is om leuke dingen te blijven doen. Of af en toe elkaars favoriete gerechtje maken.” Dat Frenkie de Jong niet zonder Mikky kan geeft ook hij ruiterlijk toe. “‘Dankzij Mik voel ik me gelukkig in onze Spaanse thuissituatie. Het maakt eigenlijk niet uit wat we doen, we hebben altijd lol als we samen zijn”, vertelde hij al eens in Linda.meiden.