BINNENKIJKEN in het liefdesnestje van GOUDEN KJELD NUIS en zijn 10-jaar jongere Joy (voor wie hij vrouw en kind verliet)

0
Dit is het liefdesnestje van schaatser Kjeld Nuis, die vandaag goud won op de 1500 meter op de Olympische spelen in Beijing, en zijn tien jaar jongere vriendin Joy Beune! het is een fraaie villa in Heerenveen die Kjeld Nuis kocht voor precies een half miljoen.

Het gaat om een in 2016 gebouwde villa met een vloeroppervlak van 192 m2. Het huis, met vier slaapkamers, staat op een stuk grond van 550 m2. Achter in de riante tuin is zelfs nog een tuinhuis met overkapping.


De schaatser heeft er zijn intrek ingenomen met zijn tien jaar jongere vriendin en oud-ploeggenote Joy Beune, voor wie hij zijn ex, Miss Nederland Jill de Robles, verliet. Inmiddels is het geregistreerd partnerschap, juridisch te vergelijken met een huwelijk, tussen Kjeld en Jill verbroken en moet de schaatser zijn ex Jill naast alimentatie voor hun zoontje ook partneralimentatie  betalen.

Weekend ontdekte dat de twee een scheidingsconvenant hebben getekend waarin valt te lezen dat Jill het appartement in Emmen krijgt. Ze hebben de waarde ervan in overleg vastgesteld op 230.000 euro. Zij hoeft Kjeld daarvoor niet uit te kopen, want het maakt onderdeel uit van een verrekening.


Kjeld verliet Jill, met wie hij zoontje Jax heeft, toen het ventje net twee was. ‘Ik héb niemand bedrogen’, beweerde de Sportman van het Jaar 2018 in een interview. Waarop Jill op haar Instagram met de woorden: ’Heb je wél, maar dat is oud nieuws. Heb je al ’vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven?’