Zijn Nederlandse ex Lily haalt uit: ’BORIS BECKER kan een duivel zijn!’

0

(Beeld: YouTube)

Zijn Nederlandse Lilly (46) zwijgt niet langer nu haar scheiding van de tennislegende zich al vijf jaar voortsleept.  en haalt genadeloos naar hem uit. “Hij kan charmant en liefdevol zijn, als hij wil. Maar hij kan ook extreem kwetsend worden. Een duivel. Boris leeft in een wereld waarin alles draait om Boris.”


Een jaar geleden kreeg de  de advocaat van Boris Becker het in de rechtbank voor elkaar dat de rechter besloot dat Becker zijn Nederlandse ex Lily moesten zwijgen over hun tijd samen zolang de scheidingsprocedure loopt. Maar in zijn eerste vraaggesprek op tv na zijn verblijf in een Britse gevangenis verbrak Boris zelf het stilzwijgen. Hij praatte openlijk over de moeilijke verhouding met Lilly. die neemt nu wraak met een openhartig vraaggesprek in Bild.

Boris kwam op 15 december 2022 vervroegd vrij uit de Britse gevangenis waar hij sinds april van dat jaar wegens faillissementsfraude zat opgesloten, maar volgens Lily duurde het tien dagen voor hij de moeite nam zijn zoontje Amadeus (13) te bellen. Volgens Lilly duurde het gesprek twee minuten. “Het doet me pijn als een vader niet naar zijn kind omkijkt. Ik ben sinds 2018 de enige constante factor in het leven van Amadeus. En dan te bedenken dat Boris, na onze scheiding, de zorg voor die jongen naar zich toe wilde trekken.”


Vijf jaar loopt de scheidingsprocedure. Lily’s advocaat Patricia Cronemeyer:  “De heer Becker is slecht te pakken te krijgen en verstrekt maar geen informatie over de stand van zaken. Mevrouw Becker kent niet eens het officiële woonadres van haar man. Er is geen financiële regeling getroffen en er staat zelfs nog geen datum voor een rechtszitting.”

“Het maakt Boris niet uit of het goed met ons gaat of niet”, vertelt Lily in de Duitse krant. “We hadden ooit een geweldige relatie. Maar toen ik in het huwelijk voor mezelf op begon te komen, begon het geruzie. Dat ging ook om Boris’ leugens over zijn financiën. Het is niet mijn schuld dat hij in de gevangenis terecht is gekomen en zijn goede reputatie heeft hij helemaal zelf geruïneerd. Als we onze gemeenschappelijke zoon niet hadden, zou hij in mijn leven geen enkele rol meer spelen. Boris houdt van zijn kinderen en van zijn moeder, voor zover het geven van liefde voor hem mogelijk is.”

Becker vertelde na zijn vrijlating uit de cel dat zijn tijd gevangenis hem had goed gedaan, maar Lilly zegt: “Nee, de cel heeft geen beter mens van hem gemaakt. Daar geloof ik niets van.” Lilly werkt ook mee aan de Duitse tv-docu Boris & Zijn Schulden, waarin meer mensen hun ervaringen met de tennisser delen en die dit voorjaar zal worden uitgezonden. In een reactie via zijn advocaat zegt Becker zelf over het interview met zijn ex: “Ik ontken mijn zoon met kerst geen cadeau te hebben gegeven en ik heb nooit de zorg voor Amadeus bij Lilly weg willen halen.”