Zijn beveiliger neemt het op voor LIL’ KLEINE: ‘Jaimie heeft haar plan allang bedacht en hij is erin getrapt. Helaas eigen schuld dat zover is gekomen’

0

De vaste beveiliger van Lil’ Kleine, die sinds gisteren weer voor minimaal 14 dagen achter de tralies zit voor de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes, neemt het op voor zijn baas. Volgens de beveiliger is Kleine in de val getrapt die Jaimie voor hem had uitgezet. “Ze heeft haar plan allang bedacht en hij is erin getrapt. Helaas eigen schuld dat zover is gekomen.” Jamie is woest.

Jamie reageert op de uithaal van de beveiliger van Lil’ Kleine met  “Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik.” De beveiliger haalde in 2018 de media toen hij publiek dat met bier gooide tijdens een concert van zijn baas op klappen trakteerde. Vandaag steekt hij zijn in de cel verblijvende baas een hart onder de riem. “Some people play victims of crimes they committed, the truth is out there!! #jamievieswijf”, schrijft hij op Instagram bij een foto van hem en Lil Kleine.


Deze beveiliger vergoelijkt ook het mishandelen van Jaimie door Lil’ Kleine. “Uiteindelijk is het wel je eigen fout: je moet nooit een vrouw slaan, klaar, nooit, en haar moeten laten”, begint hij. Maar: “Ze heeft haar plan allang bedacht en hij is erin getrapt. Helaas eigen schuld dat zover is gekomen.” Volgens de beveiliger is echte slachtoffer dan ook Lil Kleine. “Door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem, maar z’n geld.”

Kleine’s (ex?) vriendin Jaimie is woest. Aan het juicekanaal Reality FBI laat ze weten:  “Oh deze man. Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ van 50+ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar stak.”


Volgens Jaimie verdraait de man de zaken. “Jammer dat dit soort onontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw wordt je bijna geïntimideerd. Maar dat laat ik niet meer toe. Goed dat je hem belicht als biermepper want dat is ook alles wat deze man kan.” Jaimie besluit: met “Het is heel jammer dat het zo moet. Maar ze proberen er voor Jorik te zijn en dit is het laatste wat Jorik nodig heeft.”