ZIEN! William en Catherine vieren tienjarig huwelijk met nieuwe foto’s

0

Het 10-jarig huwelijksjubileum laten prins William en zijn vrouw Catherine, de hertogin van Cambridge, niet onopgemerkt voorbij gaan. Het paar deelde twee nieuwe foto’s.

William en Catherine trouwden op 29 april 2011 in Westminster Abbey. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2001 kennen aan de Universiteit van St. Andrews, waar ze beiden studeerden. pasdrie jaar later, inl2004, wordt bekend dat ze een relatie hebben als ze tijdens een skivakantie in het Zwitserse Klosters,  voor het eerst samen worden gefotografeerd.


In 2010, op vakantie in Kenia, vraagt William Kate tenhuwelijk. Kate krijgt een ring die van Williams moeder Diana is geweest.

Op 29 april 2011 treedt het koppel in Westminster Abbey in het huwelijk. Twee miljard mensen zien de huwelijksvoltrekking op tv. Vanaf die dag gaan ze door het leven als de hertog en hertogin van Cambridge noemen.


Eind december 2012 wordt bekend dat Kate in verwachting is. Op 22 juli 2013 wordt George Alexander Louis geboren, het eerste kleinkind van prins Charles. Na George verwelkomde het koppel ook dochter Charlotte (2015) en zoon Louis (2018). En daar zalhet bij blijven, aldus Kate vorig jaar. “Het is onwaarschijnlijk dat er een vierde kind komt. Ik denk niet dat William dat wil.”