ZIEN? Temptation Island-ster Channah Koerten filmt eigen bevalling

0

Temptation Island-sterren Koerten en Quentin Jarrett zijn ouders geworden van een dochtertje. De de bevalling  in de woonkamer, onder de neus van zoontje Tiger – werd vastgelegd op camera en vervolgens gedeeld op YouTube.


In hun vlogs schromen Channah en Quentin zich al niet om zich bloot te geven in hun vlogs, maar in hun nieuwe vlog online is te zien is hóe Channah bevalt en het meisje ter wereld wordt gebracht.

“Channah heeft al vier keer weeën gehad in vijf minuten”, zegt Quentin, die met zijn telefoon alles in de gaten houdt en ondertussen zoon kleine Tiger entertaint. “Mama gaat bevallen, hè?”, zegt Quentin in de camera, met zijn zoon onder zijn arm.


het volgende beeld is Channah in de woonkamer ’klaar’ om te bevallen. Quentin belt vervolgens met iemand die hem uitlegt wat hij moet doen. „Wajo, wajo, wajo! Holy shit, ze komt! Moet ze blijven staan!?”

Met de telefoon in zijn ene hand en in de andere het hoofdje van de baby – onder de klanken van het gehuil  van Tiger laat Quentin zijn dochter het levenslicht zien. “Ik duwde maar een keer, ze kwam gewoon”, aldus Channah, die zich tijdens de bevalling goed staande hield. “Ik voelde mijn doos wegbranden, ik stond nog een beetje in de fik.”