ZIEN? Prins Constantijn over verwijderd TikTok-filmpje met dochter Eloise: ‘Zucht’

0

Over dit onderstaande- inmiddels door Eloise van TikTok verwijderd – filmpje van haar waarin zij en haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, vrolijk dansend te zien zegt vader Constantijn: “Dochters en social media…zucht.”.

Boven de video staat geschreven ’Show the thing that made you famous’, oftewel ’laat zien waar je bekend van bent’. En dus laat Eloise op een vrolijk muziekje dansend haar ouders zien. Constantijn maakt een golvende beweging met zijn handen in elkaar gevouwen en Laurentien knikt als ze in beeld is op de beat mee.


Op Twitter schrijven veel mensen het een superleuk filmpje te vinden en snappen niet dat ze het heeft verwijderd. “Gewoon een meid die onwijze lol heeft op TikTok en twee ouders die lekker awkward uit liefde voor hun dochter gezellig meedoen #lief”, schrijft iemand. Een ander: “Ze heeft zulke leuke ouders!”

Gravin Eloise laat zichzelf vaak zien op social media. Haar bijna 200.000 volgers kunnen haar avonturen dagelijks op de voet volgen. Het  betekent wel dat de gravin een deel van haar privacy moet inleveren.