ZIEN! MAX VERSTAPPEN op babyborrel neefjes Luka en Lilo

0

(Beeld: Instagram Victoria Verstappen)

Formule 1-coureur Max Verstappen kwam naar Nederland gekomen om de doop en babyborrel van zijn neefjes Luka en Lio bij te wonen. En dat leverde leuke beelden op.


Zus Victoria Verstappen deelde de beelden op haar sociale media. Victoria beviel afgelopen december van haar tweedje kindje: Lio. Samen met haar vriend Tom Heuts heeft ze nog zoontje Luka. Die is één jaar eerder geboren. Victoria Verstappen vond haar tweede zwangerschap een stuk pittiger dan haar eerste vertelde ze in een interview met online platform HowAboutMom.

Victoria kreeg in één jaar tijd twee zoons: Luka, die geboren is op 7 december 2020, en Lio, die het levenslicht afgelopen 6 december zag. Haar zwangerschap van Luka verliep bijzonder voorspoedig: ze had geen last van kwaaltjes en had veel energie. Dat was bij Lio’s zwangerschap heel anders.


“Luka was pas drie maanden oud en ik zat echt nog in m’n herstel, waardoor ik de zwangerschap van Lio toch als pittiger heb ervaren. Niet dat ik toen wel last had van kwaaltjes, maar we hadden al een klein jongetje thuis die niet goed doorsliep, waardoor ik een stuk minder fit m’n zwangerschap inging dan dat ik bij Luka deed.”

Victoria wist vooraf zeker dat ze een ruggenprik wilde hebben. Bij de bevalling van Luka was dat gelukt, maar bij Lio was Victoria te laat om de pijnbestrijding te krijgen: “Achteraf gezien vond ik dat ook wel heel mooi, omdat ik toen echt heb ervaren hoe een bevalling voelt. Maar terugkijkend op beide bevallingen, ben ik voor beide keren dankbaar hoe het is gegaan. Dat komt denk ik ook omdat ik nog jong ben en ook beide keren snel ben hersteld.”

Haar zoons gaan inmiddels twee tot drie dagen per week naar de kinderopvang. “Dan werk ik, ga ik sporten of lekker naar de kapper. Dat is iets wat ik altijd al fijn vond om te doen en nu nog steeds heel belangrijk vind. Juist die momenten heb ik nodig om weer even op te laden en extra veel positieve energie te krijgen.”