ZIEN! Hoe Ron Brandsteder inrijdt op liveopname 3FM-collega

0

Presentator Ron Brandsteder heeft de liveopnames van het radioprogramma Partij voor de Vrijdag van AVROTROS op het Hilversumse Mediapark verstoord door met zijn auto op de opnames in te rijden.

NPO 3FM-dj Wijnand Speelman Speelman vertelde in een interview met Rob Janssen dat hij voor de 3FM-studio in Hilversum bezig was met liveopnames van het item Jeu de boulen met stoelen. Op dat moment kwam Brandsteder aanrijden die elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur voor Omroep Max het radioprogramma Ron wacht op de nacht op NPO Radio 5 presenteert.


“Er komt een auto aanrijden, een hele dikke, en die herken ik, want dat is de auto van Ron Brandsteder. En die rijdt heel dicht naar ons toe. Zo van: ‘Ik moet er langs’. We zijn bezig, je ziet dat we live bezig zijn”, vertelt Speelman.

“Maar wat doet Ron, en dat vind ik het heftige, die gaat gewoon gas geven. Zo van: ‘Ik rij door’. Hij stapt uit zijn auto en schopt zo die stoelen aan de zijkant zonder iets te zeggen. Hij stapt weer in zijn auto en rijdt door naar zijn parkeerplaats.”


De radio-dj zei te verwachten dat zowel de Radio 5 als de presentator zich verontschuldigt voor het incident. “En wat ik net al zei: ik verwacht dat wij deze week een bericht krijgen van Radio 5 met een excuses van Ron Brandsteder daarin.”

Omroep MAX en 3FM hebben inmiddels contact gehad, meldt een woordvoerder van Omroep MAX. 3FM laat weten nog in afwachting te zijn van een reactie van Brandsteder en dat “de kous nog niet af is”.

View this post on Instagram

A post shared by Rob Janssen (@robvanderadio)