ZIEN! Hier laat LOUIS VAN GAAL zijn Oranjespelers baden in luxe tijdens WK in Qatar

0
(Beeld: CP)
Louis van Gaal bemoeit zich altijd overal mee en dus moest het onderkomen van zijn selectie bij het WK in Doha uiteindelijk ook zijn fiat krijgen. Nu de bondscoach is verrukt over spelershotel in Qatar waar hij en zijn spelers verblijven in hun jacht op goudr. Ze verblijven dan in het Marriott-hotel The St. Regis Doha, aan de boorden van de Perzische Golf waar een nachtje slapen begint bij 500 euro en een ontbijtje 37 euro extra kost.

Het sprookjesachtige The St. Regis Doha heeft 336 luxe kamers en suites, meerdere zwembaden, een luxe spa, vele ruimtes voor evenementen, waaronder een gigantische balzaal van 1850 vierkante meter. er zijn maar liefst twaalf restaurants. Vooral het Vine Restaurant, de Sarab Lounge, Oyster Bay & Bar en het dakterrasrestaurant springen in het oog.


Alle kamers bieden airconditioning, een eigen marmeren badkamer en uitzicht op de Arabische Golf. De ruime, moderne suites van The St. Regis Doha zijn uitgerust met een 42-inch flatscreen-tv en een iPod-dock. In de badkamer vind je toiletartikelen van Remède, een diep bad en een aparte regendouche.

The St. Regis Doha staat in de hoofdstad Doha en alle WK-stadions bevinden zich in een straal van zo’n 55 kilometer. Het trainingscomplex bij de Qatar University ligt op vijf minuten rijden. The St. Regis Doha ligt op minder dan 2 km van het expositiecentrum van Qatar en op minder dan 5 km van de kunstmatige Pearl-Qatar-eilanden. In iets minder dan 15 minuten rijd je naar het winkelcentrum City Center.