ZIEN: Foto van grafsteen Elizabeth gedeeld en ook eerste foto CHARLES III vrijgegeven

0

Buckingham Palace heeft niet alleen de eerste officiële foto van de grafsteen van koningin Elizabeth gedeeld, maar ook de eerste officiële foto van koning Charles III.

Op de steen staan nu de namen van haar vader George VI, haar moeder Elizabeth, dan die van haarzelf, gevolgd door die van haar man Philip. Hij overleed vorig jaar. “Vandaag is een foto vrijgegeven van de steen die is geplaatst in de King George VI Memorial Chapel, na het graveren van de naam van Hare Majesteit Koningin Elizabeth”, schrijft Buckingham Palace. De King George VI Memorial Chapel is in de grotere St George’s Chapel bij Windsor Castle.


Buckingham Palace heeft een nieuwe officiële foto, genomen in de Eighteenth Century Room op Buckingham Palace, van koning Charles vrijgegevewn. Op de foto is te zien hoe Charles bezig is met werk uit de Red Box. In het rode koffertje zitten papieren van ministers van het Verenigd Koninkrijk en vertegenwoordigers van Gemenebestlanden. De koning ontvangt die documenten in het beveiligde kistje.