ZIEN! Eerste beelden van Oprah-interview met Meghan en Harry

0


De eerste beelden van het langverwachte interview dat Harry en Meghan aan Oprah Winfrey hebben gegeven zijn er! “Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken Oprah,” aldus Harry, die met Meghan te zien is in hun tuin in Montecito terwijl ze elkaars hand vasthouden.

Ook zegt Harry: “Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar.’’


In het voorproefje is ook te zien dat Oprah antwoord geeft op een opmerking van Meghan. Oprah reageert met: Dus deze situatie was niet te overleven? Dat klinkt wel alsof er op een gegeven moment een ‘breaking point’ is geweest.”

De reacties op sociale media op de vrijgegeven beelden zijn verdeeld. “Amerika verkeert vanwege het coronavirus al een jaar in crisis. Mensen zijn dakloos, werkloos of hebben familieleden verloren. En dan gaan Harry en Meghan vanuit hun riante tuin in Californië klagen over hun koninklijke leven. Sorry, maar dit is zo ontzettend ongepast in deze tijden,” schrijft iemand.


Een ander reageerder zegt: “Ik kijk ernaar uit om van Harry en Meghan zelf te horen hoe ze alles ervaren hebben. Alles wat we weten is via de media, maar dit is hún verhaal. Ik juich het toe dat ze hun eigen weg zijn ingeslagen.”

het hele gesprek wordt op 7 maart door de Amerikaanse zender CBS uitgezonden.

Share.