ZIEN! Dochter voor Boer Zoekt Vrouw-champignonkweekster Michelle en haar Maarten(en ze willen nog meer kindjes)

0

(Beeld: BZV)

BZV-champignonkweekster Michelle en haar Maarten zijn de trotse ouders geworden van hun dochter Jasmijn. “Het is zo’n mooi meisje en ze is zo welkom. We zijn heel blij met haar”, vertelt een hele trotse Michelle.


Jasmijn is geboren op 16 november en dus bijna twee maanden oud. het was een bewuste keus van Michelle en Maarten om het vrolijke nieuws nog even voor zich te houden, zo vertellen zij op de site van Boer Zoekt Vrouw. “We hebben de eerste weken er bewust voor gekozen om deze tijd te gebruiken om elkaar te leren kennen en te wennen aan elkaar. En daar zijn we zo blij mee. Het gaat nu ongelooflijk goed. De borstvoeding loopt super, Jasmijn groeit als kool en er zijn zelfs al wat nachten dat ze acht uur achter elkaar doorslaapt.”

“Als ze zo schattig ligt te slapen, dan voel ik helemaal dat verliefde gevoel: ‘dat is ons kindje.’ Ze begint nu ook te lachen, fantastisch om te zien. En wij zien het niet, maar in onze omgeving vinden ze dat Jasmijn vooral op Maarten lijkt. Ze heeft alleen mijn neus en verder heeft ze alles van Maarten.”


volgens Michelle is Maarten een geboren vader. “Ik heb een keizersnede gehad, en door de ruggenprik kon Jasmijn niet meteen op mijn borst liggen. Daarom kreeg Maarten haar op de borst. Nou, die blik, dat was meteen liefde op het eerste gezicht tussen die twee.”

Michelle en Maarten wisten pas bij de geboorte dat zij een meisje kregen. “De jongensnaam waren we ook nog steeds niet helemaal over uit. We hadden er wel één, maar die voelde nog niet perfect. Jasmijn vinden we allebei een hele mooie naam, dus het had gewoon zo moeten zijn.”

Het werk op de champignonkwekerij heeft Michelle helemaal los kunnen laten. “Iedereen doet een beetje extra, en daardoor heb ik echt verlof. Dus ik bemoei me ook helemaal nergens mee. Heel fijn dat we het zo goed geregeld hebben. En we zouden heel graag nog meer kindjes willen. Genoeg plek hier op de boerderij!”

Het nieuwe seizoen van NPO-hit Boer zoekt Vrouw gaat op 27 februari van start. Dit seizoen kent de oudste deelnemer in de geschiedenis van het programma. Het gaat om de 69-jarige paardenhouder Hans uit Noord-Brabant.