ZIEN! Dochter van OLIVIA NEWTON-JOHN maakte drie dagen voor het overlijden van haar moeder deze foto van hen samen én post ook oude foto’s

0

De laatste foto… De dochter van Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, heeft drie dagen voor het overlijden van haar moeder nog een foto van hen samen gepost op Instagram. Later postte zij ook een serie oudere foto’s van haar moeder.

Moeder en dochter poseren die maandagavond samen in een open veld in witte kleding. “Ik aanbid deze vrouw. Mijn moeder. Mijn beste vriendin”, schreef Lattanzi er vrijdag bij. Nadat de dood van de Grease-ster maandagavond bekend werd postte zij ook een serie eerdere foto’s van haar moeder (onder).


De Brits-Australische actrice en zangeres overleed op 73-jarige leeftijd in haar woning in Californië in het bijzijn van haar familie.

Newton-John was zeer geliefd bij Australiërs. “Olivia Newton-John was mijn eerste liefde”, schreef de acteur Hugh Jackman op Instagram. De Wolverine-acteur had als tiener een poster van Newton-John aan de muur hangen die hij iedere avond voor het slapen gaan een kus gaf.


“Ze belichaamde Australië zoals we graag gezien worden”, zegt vriendin en oud-minister van Buitenlandse Zaken Julie Bishop. “Door haar stralende verschijning en ‘girl next door’ uitstraling stond ze voor alles dat goed en mooi is aan ons land.”

Newton-John werd in 1948 geboren in Cambridge in Engeland en kwam als zesjarig meisje naar Melbourne. Daar bracht ze haar jeugd door en zette ze op 21-jarige leeftijd haar eerste stappen in de muziekwereld.

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)